Praktijkhouder

ëëëëDeine foto 

Therapeut Deine Meeng-Broekhoven
Geschoold als psycholoog en psychoterapeut heb ik ervaring opgedaan op verschillende gebieden. In klinieken gewerkt als groepstherapeut en individuele psychotherapeut en sinds 2007 met een eigen praktijk.

Opleidingen
Na mijn doctoraal examen psychologie in Leiden volgde ik nog twee vervolgopleidingen. Een postdoctorale basistherapeutenopleiding bij de RINO, de Stichting Regionale Instelling Nascholing en Opleiding, en een groepstherapeutenopleiding bij de NVGP, de Nederlandse Vereniging voor Groepsdynamica en groepspsychotherapie.

Ervaring
Ik werkte als groepstherapeut en individuele psychotherapeut in de kliniek van Stichting Centrum '45 in Oegstgeest. En specialiseerde me daar in (oorlogs)traumabehandeling en onder meer in angst en depressie. Vervolgens heb ik groepsbehandelingen geleid in de ouderenkliniek van het Joods psychiatrisch Ziekenhuis, het Sinai Centrum in Amersfoort. Daar heb ik de aanzet gegeven een dagkliniek op te zetten voor oudere getraumatiseerde mensen en hun familieleden.

Methodiek
Om blokkades in het therapieproces te doorbreken ontwikkelde ik samen met een muziektherapeute Esther Kluck-Walpot, een methodiek die gebruikmaakt van muziek. Daarbij komen degenen die de Tweede Wereldoorlog en/of de naoorlogse Bersiap-tijd in Indonesie hebben meegemaakt, samen met hun kinderen in een groep.

Eerst met leenouders en daarna met hun eigen ouders, in een een groep: "Van je familie moet je het hebben", Meeng/Kluck-Walpot, Handboek voor muziektherapie, 2003".

Vrijgevestigde praktijk
Sinds 2007 heb ik me in Den Haag gevestigd als psycholoog/psychotherapeut met een eigen praktijk. Ik behandel hier onder meer clienten met angsten, depressies, relationele klachten en expatproblematiek, waarbij de voertaal Engels is.

Sinds 2013 geef ik samen met collega dr. Iman Baardman, cursussen Ingebeelde lelijkheid.

Registraties in het overheidsregister

  • Psychotherapeut                  (artikel 3 Wet BIG) Registratienummer:4905 1936 916
  • Gezondheidszorgpsycholoog (artikel 3 Wet BIG) Registratienummer:2905 1936 925

Lidmaatschappen

  • LVVP (Nederlandse Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten).
  • NVGP (Nederlandse Vereniging voor Groepsdynamica en groepspsychotherapie).

 

 Clientwaarderingen

 Uit de gegevens van de Rom GGZ thermometer blijkt dat de clienten de praktijk gemiddeld een cijfer 8 geven.

 

 

Contact

Telefoon 070 352 18 25
 

Deynen Psychotherapie

Van Blankenburgstraat 1
2517 XL Den Haag
Telefoon:
070 352 18 25
KvK:
27271193
Routebeschrijving >

Deine foto

LVVP-visitatielogo